На Закарпатті виявили факт масової фальсифікації паспортів студентів при здачі іспиту для медиків

Сьогодні поліція Закарпаття, разом з підрозділом міграційної поліції, викрила факт масованої фальсифікації паспортів студентів, які повинні були здавати спеціальній іспит для медиків - «КРОК». Про це у Фейсбуці повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Встановлено, що 20 студентів за гроші наняли інших студентів, які повинні були вклеїти свої фото в паспорти тих, хто повинен був здавати іспит за них. При цьому він додав, що кількість фальсифікаторів може бути ще більшою.

Завдяки порядної позиції окремих співробітників Медичного університету, які помітили факт вклейки чужих фото і викликали поліцію, масова фальсифікація іспиту на високе звання медика будо припинено поліцією.

«Радує в цій ситуації лише одне - що екзамен на знання для медиків «КРОК» настільки чесний, що його не можна здати, якщо ти не вивчив предмет. Українська Поліція допоможе Міністерству Освіти та Міністерству охорони здоров’я чесно проводити іспити без фальшування та підробок», - відзначив Геращенко.

 

Леся, 02.06.2021 20:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини