Геращенко прогнозує загострення на Донбасі після введення санкцій проти Медведчука

Нардеп Ірина Геращенко заявила, що підтримує дії влади, направлені на боротьбу з тероризмом, колабораціонізмом і підривом національної цілісності та суверенітету України.

За її словами, сьогоднішнє рішення РНБО, безумовно, посилить невдоволення Кремля Україною, може мати наслідки - через загострення на фронті чи інші гібридні загрози.

«Очевидно, що Путін поставить на паузу нормандський формат, хоч ,будемо відверті, після того, як він забрав беркутівців і Цемаха, відразу втратив до нього інтерес і так тримав його на гальмах. Захист країни, безпека і суверенітет - це ті теми, де потрібна єдність всіх здорових проукраїнських сил, для мене це очевидно. Влада може розраховувати на підтримку демократичної опозиції в питаннях захисту територіальної цілісності, суверенітету, боротьби з російською агресією і її адептами. Й всередині країни , й на міжнародних , міжпарламентських майданчиках. При цьому важливо не забувати, що олігархат, який посилив свої впливи на всі сфери життя держави , сьогодні також залишається серйозним гальмом на шляху до євроінтеграціі, до цивілізованого світу. Найважливіше - зараз наша армія потребує серйозного посилення і забезпечення всім необхідним», - написала у Фейсбуці Геращенко.

Леся, 19.02.2021 20:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини