Виступи українок на «Ролан Гаррос»: хто залишився та зіграє в наступному турі?

Українські тенісистки Ангеліна Калініна та Марта Костюк сенсаційно пройшли стартовий раунд турніру «Ролан Гаррос», вибивши титулованих суперниць. У другому колі змагань зіграє і перша ракетка України Еліна Світоліна.

Катаріна Завацька поступилася у двох сетах гречанці Марії Саккарі та припинила боротьбу на Roland Garros. Не змогла здолати суперницю і Катерина Козлова. Проте інші українки несподівано порадували вболівальників. І якщо Еліна Світоліна очікувано перемогла Осен Бабель, то Марта Костюк та Ангеліна Калініна приємно здивували. Обидві здолали титулованих суперниць, яких букмекери вважали фаворитками.

Нагадаємо, на старті турніру Калініна розгромила експершу ракетку світу Анжеліку Кербер. У двох сетах поступилася Марті Костюк і іспанка Гарбіньє Мугуруса. 

Як повідомляє Bookmaker Ratings, в наступних поєдинках на турнірі Ангеліна Калініна зустрінеться з американкою Даніель Коллінз, Марта Костюк - з представницею Китаю Чжен Сайсай. На одеситку Еліну Світоліну чекає зустріч з Енн Лі зі США.


Леся, 02.06.2021 07:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини