100 тенісних столів отримали сільські ради області. Вручення такої кількості тенісних столів це прецедент для України — Дутчак

Сто сучасних німецьких тенісних столів отримали в подарунок від обласної влади сільські школи та клуби Прикарпаття.

«Останнім часом Івано-Франківщина є піонером в багатьох справах, що стосуються сфери фізичної культури і спорту, особливо це стосується облаштування спортивних майданчиків», — сказав заступник міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Мирослав Дутчак, який був присутній при передачі спортивного інвентарю.

Якщо порівнювати ситуацію в усіх областях України в цьому році, то, за словами Мирослава Дутчака, Прикарпаття продемонструвало найкращий результат по встановленню майданчиків із штучним покриттям. Також заступник Міністра у справах сім’ї молоді та спорту відзначив, що вручення такої кількості тенісних столів для потреб сільських громад це прецедент для України.

«Ми поставимо ці тенісні столи в тих населених пунктах, де уже зараз є умови, щоб діти могли займатися тенісом. Будемо встановлювати їх у сільських клубах, загальноосвітніх школах, а також в спортивних школах де є секції тенісу. Нами було закуплено 100 таких столів, а населених пунктів у області майже 800, тому такої кількості, звісно, недостатньо. Але це тільки перший етап, ми й надалі будемо закуповувати такі столи для наших дітей», — сказав губернатор Прикарпаття Микола Палійчук.

Тенісні столи розподілили пропорційно між районами області відповідно до поданих ними заявок. Однією з вимог, яка ставиться перед сільськими радами, де будуть встановлені столи є забезпечити до них вільний доступ. Щоб всі бажаючі мали можливість впродовж дня займатися тенісом.

old_editor, 15.10.2009 16:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини