Закон про референдум повинен бути скасований Конституційним судом - нардеп

Верховна Рада відкрила двері охлократії і олігархократії вкупі, бо те, що подано під соусом «народовладдя» насправді руйнує демократичний процес і конституційний устрій, так прокоментував прийнятий закон про референдум нардеп Володимир Арєв.

Референдум, каже він, тепер може приймати закони, хоча в правових державах такого немає і близько.

«Референдум може скасовувати закони, хоча в правових державах це прерогатива правників у відповідних судах, які трактують конституційне право. І це далеко не всі «інновації»! А тепер уявіть, що всіх експертів, фахівців, які беруть участь в роботі над законодавством, замінить телевізор. Який контролюють, здебільшого олігархи.  Уявили? От і добре. Тому, цей закон просто зобов‘язаний бути скасований Конституційним судом в частинах, де він грубо суперечить основному закону. Або олігархи з обробленим охлосом тепер не лише обиратимуть клоуна президентом, а і будуть ухвалювати закони. З таким самим результатом для народу і для них самих як зараз, коли народ стрімко бідніє, а коломойські і ахметови отримують профіт за профітом», - вважає нардеп.

Нагадаємо, раніше закон про референдум розкритикував політолог Андрій Смолій. За його словами «референдуми» від Зеленського - це пряма загроза державності, зважаючи на те, як стрімко набирають обертів проросійські сили в Україні і головне - наскільки міцнішає російський інформаційний простір імені Медведчука. У свою чергу волонтер Семен Кабакаєв заявив, що закон про референдум несе загрозу Україні, як унітарній державі.

Леся, 26.01.2021 17:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини