Кабакаєв: Закон про референдум - пряма загроза Україні, як унітарній державі

Народні депутати проголосували за закон про референдум, таким чином готуючи законодавчу базу під протягнення рішень, які потрібні РФ, про це у Фейсбуці пише волонтер Семен Кабакаєв.

«Тепер результати референдуму згідно з цим законом можуть бути не тільки дорадчими або такими, які показують позицію громадян, а й такими, що треба провадити до виконання. Тобто, якщо поставити питання щодо миру і відповіді "так" чи "ні", але не зазначати яким шляхом, то після голосування влада зможе зробити, що схоче.  Один з пунктів який можна виносити на референдум: це питання зміни території України. Цього більш ніж достатньо», - пише волонтер.

Окрім того, додає він, внаслідок цього закону, можна буде скасовувати чинні закони України.

«Також планують ухвалити після сьогоднішнього голосування закон про місцеві референдуми, а ми вже бачили, що було в Криму, Донецьку та Луганську. Почнуть з розмивання ідентичності, а потім підуть до автономного статусу.  Цей закон пряма загроза Україні, як унітарній державі з молодою демократією, і ним 100% скористується РФ через своїх маріонеток», - вважає Кабакаєв.

Нагадаємо, раніше закон про референдум розкритикував політолог Андрій Смолій. За його словами «референдуми» від Зеленського - це пряма загроза державності, зважаючи на те, як стрімко набирають обертів проросійські сили в Україні і головне - наскільки міцнішає російський інформаційний простір імені Медведчука.


Леся, 26.01.2021 17:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини