«Референдуми» від Зеленського - це пряма загроза державності - політолог

Верховна Рада проголосувала 255 голосами за президентський закон про референдум.

За словами політолога Андрія Смолія він є абсолютно «сирим та недолугим».

«Референдуми» від Зеленського - це пряма загроза державності, зважаючи на те, як стрімко набирають обертів проросійські сили в Україні і головне - наскільки міцнішає російський інформаційний простір імені Медведчука. В цей же час завдяки діям влади державна система та інституції деградують та стають не здатними чинити опір агресії, як всередині країни та і ззовні», - пише у Фейсбуці політолог.

За його словами, згідно із цим «законом» реалізувати його зможуть лише потужні фінансово-олігархічні групи або сама ж влада. Як у нас «реалізовують» різні опитування вже було продемонстровано на виборах 25го жовтня.

«Подивіться на сайт президента та на якість петицій. А головне - на те, як влада реалізує самі є петиції. Та ж петиція щодо закону «про колабораціонізм» просто ігнорується другий місяць.  У «референдуми» Зеленського можна буде запакувати що завгодно. Від питань Донбасу та війни до російської мови, від скасування певних посад до ліквідації інституцій. Зважаючи на те в чиїх руках ЗМІ все це дуже небезпечно. Тепер маємо ще одну загрозу під час війни», - відзначив політолог.

Леся, 26.01.2021 17:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини