Гарна спроба заручитись симпатією виборців Сходу України – політолог про друге питання Зеленського

Друге питання від президента Володимира Зеленського «Чи підтримуєте ви вільну економічна зона на Донбасі», черговий раз доводить, що опитування не більше ніж передвиборча технологія, вважає політолог Віктор Таран.

За його словами, це гарна спроба заручитись симпатією виборців Сходу України, які за останній рік розчарувались у політиці Зеленського.

«Логічно, оскільки не отримавши ні обіцяного миру, ні офіційного статусу для російської мови на локальному рівні, їх симпатії перейшли до ОПЗЖ та інших партій. Чи допоможе це втримати рейтинги на Сходи? Важко сказати. З одного боку - бажання "халяви" не може не сподобатись виборцям.
Особливо східних регіонів. Однак з іншого боку це питання може викликати незадоволення у тих регіонах де аналогічні зони у свій час існували (наприклад Закарпаття), але чомусь Зеленський не пропонує там їх відновити», - пише у Фейсбуці Таран.

Окрім того, він додає, що у будь-якому разі технологи Банкової досягають своїх цілей.

«Оскільки замість обговорення реальних локальних проблем зараз "інформаційний простір" заповнить нічого не значуще обговорення «вільної економічної зони Донбасу», - відзначає експерт.

Леся, 15.10.2020 11:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини