У Зеленського серйозно розглядають скасування виборів 25 жовтня – Смолій

Зараз у президента Володимира Зеленського серйозно розглядають скасування виборів 25 жовтня у зв‘язку з коронавірусом. Про це у Фейсбуці пише політолог Андрій Смолій.

За його інформацією, в Офісі президента ця інформація курсує ще з початку вересня, проте досі серйозно перенесення виборів тоді не розглядали. Зараз, за даними багатьох джерел - така ідея розглядається і рішення буде прийнято найближчими днями.

«Більше того, рішення про скасування виборів вже обговорюється та узгоджується з олігархами та групами впливу перед можливим внесенням цього рішення на розгляд Верховної Ради. Це означає, що у разі прийняття Зеленським такого рішення - матимемо безпрецедентну ситуацію. За Конституцією вибори мають відбутися вже у жовтні і ніяк інакше. Далі, навіщо було чекати за півтора тижні до виборів, а не приймати це у вересні, коли вже було зрозуміло, що масштабної епідемії не уникнути? Ще одна важлива деталь - чи не хоче таким чином «зелена» влада уникнути повного краху, який очікував її за результатами, коли партія СН набрала б мізерну кількість голосів. Слідкуємо. Зрештою скоро стане зрозуміло чи піде влада Зеленського на такий незаконний крок», - пише Смолій.

Леся, 12.10.2020 12:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини