Тищенко може очолити «парламентську групу щодо законодавчих змін на Донбасі» - політолог

Народний депутат Микола Тищенко повідомив про те, що працюватиме у парламентській групі із законодавчих змін щодо питань Донбасу. Він повідомив, що працюватиме над «возз’єднанням сімей».

На думку політолога Андрія Смолія, Тищенко може очолити так звану «парламентську групу щодо законодавчих змін на Донбасі».

«Це нова-стара ідея Офісу президента, яка має створити видимість «руху до миру», адже теперішній процес зайшов у глухий кут. Ідея створення «парламентської групи» належить не кому іншому як Медведчуку. Тепер це напрацювання кума Путіна в розробку беруть у Зеленського. Суть «розробки» полягає у створенні парламентської переговорної групи на базі ТКГ або Нормандського формату. До цієї групи ймовірно увійдуть слуги народу та ймовірно ОПЗЖ (отже ту увійти бажатиме особисто Медведчук), а очолить її найбільш ймовірно – Тищенко», - відзначив Смолій.

За його словами, така група разом із Тищенком буде створювати ілюзію руху до «миру на Донбасі».

«На мою думку, нічого доброго такі ідеї не принесуть. Хіба остаточно оформлять нову «ширку» між слугами та медведчуківцями у просуванні проросійського порядку денного в Україні. Слідкуємо за руками і діями. Нам готують повний хаос після місцевих виборів», - вважає політолог.

Леся, 29.09.2020 06:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини