Зеленський зробив перемир’я своїм головним «здобутком», і поплатився – Луценко

Перемир'я закінчилося, так прокоментував ситуацію на фронті колишній нардеп Ігор Луценко.

На його думку, свідомо чи ні, але президента Володимира Зеленського заманили у пастку, точніше, він сам зробив перемир'я своїм головним «здобутком», почав вихвалятися тим, що насправді від нього не залежить.

«І поплатився - здобутки трагічно закінчилися, Росія вибила цю карту з його рук, відновивши обстріли. Це перше, а друге - Зеленський провалив внутрішню протидію Росії. Мабуть, Володимир Олександрович не розуміє, що 80+ відсотків аудиторії в Україні покривають контрольовані Росією телеканали. І пропаганда зараз іде просто люта. Це питання навіть не потріотизму, це питання його особистого виживання», - пише у Фейсбуці політик.

«Існує лише один метод припинити обстріли. Це якщо самі стрільці відправлятимуться слухати концерт Кобзона особисто. І для цього цілком можливо створити умови - попри те, що у широкомасштабній війні Україні буде з Росією важко, але у конфлікті низької інтенсивності цілком можливо отримати перевагу вже за кілька років роботи», - додав Луценко.

Нагадаємо, шостого вересня російсько-терористичні війська прицільно обстрілювали українські позиції, в результаті таких дій є вбиті та поранені.

Леся, 07.09.2020 07:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини