Зеленський, без сумніву, зараз думає про те, щоб піти з посади – Луценко

Президент Володимир Зеленський, без сумніву, зараз думає про те, щоб піти з посади, про це у Фейсбуці пише колишній народний депутат Ігор Луценко.

«В Україні президент нині відчуває себе таким же зайвим і непотрібним, як і найменший українець, котрий, приміром, пакує наплічника для чергової мандрівки на заробітки у ЄС (це якщо пощастило). Змін – немає, і це очевидний факт. Система перемогла. Система перемогла Президента так само, як перемогла інших великих, середніх та дрібних українців, витіснивши з країни чи у внутрішню еміграцію, вигнавши беззмістовністю з фронту і безнадійністю з волонтерства. Я пам’ятаю момент, коли Президент почав програвати. Коли він відмовився від своєї обіцянки переїхати з Банкової. Коли побут, котрий, з одного боку, річ елементарна і нескладна, а з іншого формує повсякденно свідомість – переміг. Зеленському, котрий мав шалені 73% проти 24% у свого опонента, котрого обрали усі області України, крім однієї – не вистачило волі сформувати власний краєвид у власному вікні. Шептуни-чиновники виявилися сильнішими. Ну а далі все уже було зрозуміло», - пише Луценко.

За його словами, реформи і посадки робляться зразу, або ніколи.

«Я ризикну допустити наявність совісті у Зеленського, на відміну від попередників. Так, я ризикую, бо я особисто його не знаю. Ніколи з ним не спілкувався, відтак не маю права записати його в безнадійні негідники. А якщо так, то совість, у купі з більш популярним інстинктом самозбереження – це серйозний голос, котрий каже про очевидне і болюче. Про те, що очікуване нове життя, котре бажали в Зеленському побачити такі шалено різні люди – не приходить. А отже, займати дарма місце – немає сенсу. Тому і думає Зеленський про те, як вийти з гри. З гри, у якій вхід – гривня, а вихід – не факт, що є», - вважає Луценко.

Леся, 31.07.2020 10:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини