Кадиров образив не Зеленського, а всю країну – політолог

Лідер Чечні Рамзан Кадиров образив не президента Володимира Зеленського, а всю країну президентом якої він є, вважає політолог Віктор Таран.

Разом з тим, він вважає, що Зеленський не має персонально відповідати на образи та погрози Кадирова, бо це не його рівень.

«Але на ці погрози зобов’язані відреагувати СБУ та Нацполіція. Вони повинні оперативно зробити відповідні заяви та порушити кримінальні справи. Тому що "пацики" із-за парабрєка розуміють виключно мову сили. Не зреагують - тиск на Зеленського та Україну посилюватиметься. І не лише емоційний Тож українські спецслужби – дійте», - відзначив політолог.

Нагадаємо, Кадиров вимагає від Зеленського повторних вибачень за відео дворічної давнини. Окрім того, глава Чечні закликав президента України подзвонити голові РФ і повідомити йому, що війна на сході України завершена. Все це, відзначає нардеп Володимир Арєв, свідчить, що «та сторона» миру не хоче, а тільки капітуляції України. На думку ж Сергія Висоцього, після таких заяв спецслужби повинні зачистити всю кадирівську мафію в Україні.

Леся, 19.07.2020 13:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини