Нові домовленості зв’яжуть руки нашим захисникам – активіст про «нове перемир’я»

Після оприлюднення нових домовленостей, які були досягнуті на переговорах Тристоронньої контактної групи, стає зрозумілим, чому президент Володимир Зеленський так «дипломатично» відбріхувався щодо підступно вбитих військових, не зважав на пораненого, котрий декілька днів умирав, покинутий своїм командуванням, пише у Фейсбуці громадський активіст Карл Волох.

«Вони готували до підписання з московитами чергову липу про заходи по припиненню вогню, котрі нічим не обмежать свободу дій ані бойовиків, ані їх запоребрикових начальників, проте зв‘яжуть руки нашим захисникам, а найвідповідальніших і найсміливіших із них поставлять поза законом», - пише Волох.

Нагадаємо, у середу, 22 липня, на засіданні Тристоронньої контактної групи домовилися про встановлення режиму повного припинення вогню із 27 липня. За інформацією колишнього радника секретаря РНБО Сергія Сивохи, накладена заборона на проведення розвідувально-диверсійної діяльності, наступальних операцій, використання безпілотників, снайперського і будь-якого іншого вогню, розміщення важкої техніки і артилерії в населених пунктах і тд. Разом з тим, волонтер Галина Однорог вважає, що бойовики не будуть дотримуватися домовленостей.




Леся, 23.07.2020 09:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини