А що, Росія вже визнала той факт, що воює на Донбасі – волонтер про нові домовленості в ТКГ

В Офісі президента говорять про прорив у Мінському процесі, бо сторони зуміли дійти згоди щодо повного та всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування з 27 липня.

«В мене тільки одне питання: А що, Росія вже визнала той факт, що вона воює на Донбасі? Якщо ні, то як вона може гарантувати припинення вогню з боку ОРДЛО? Поки Путін не визнає, що саме він воює у нас на Донбасі та вбиває наших захисників , доти і буде продовжуватися ця війна! А так це просто чергове "очковтирательство ", бо в разі порушення таж Росія перша скаже "А мы здесь не причём, это все террористы , это ж у вас гражданская война идёт ". І тільки такі недолугі "політики " як Сівохо , можуть з цього радіти . І українська влада вже на 7-му році війни повинна вже врешті решт це зрозуміти!» - пише у Фейсбуці волонтер Галина Однорог.

Нагадаємо, у середу, 22 липня, на засіданні Тристоронньої контактної групи домовилися про встановлення режиму повного припинення вогню із 27 липня. За інформацією колишнього радника секретаря РНБО Сергія Сивохи, накладена заборона на проведення розвідувально-диверсійної діяльності, наступальних операцій, використання безпілотників, снайперського і будь-якого іншого вогню, розміщення важкої техніки і артилерії в населених пунктах і тд.

 


Леся, 23.07.2020 08:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини