РОЗПАШНІ ЧИ ВІДКАТНІ? ЯКІ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА КРАЩЕ ВСТАНОВИТИ НА ДАЧНІЙ ДІЛЯНЦІ ПІД М. ЛЬВІВ, ЗНАЮТЬ ФАХІВЦІ brama-market.lviv.ua

Приватна територія, яка відвідується власниками рідше, ніж щодня, має бути надійно захищена від можливих спроб проникнення. Сучасний будівельний ринок пропонує два типи в’їзних конструкцій – відкатну та розпашну. Технічні спеціалісти "БРАМА МАРКЕТ Львів" визначилися з характеристиками, які мають бути представленими у якісних автоматичних системах. Вивчення відмінностей різних конструкцій допоможе клієнтам обрати оптимальне рішення.

ЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ МАЮТЬ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА ДЛЯ БУДИНКУ?

Конструкція консольного типу користується значним попитом завдяки можливості перекрити габаритні проїзди та виготовленню як з однією, так й з двома стулками. Для монтажу системи достатньо мати простір вздовж огорожі. Завдяки тому, що полотно при відкритті просто заїжджає за стіну, конструкцію можна вважати компактною. Перевагою вважають й те, що стулки розташовуються від землі на певній відстані, щоб полотно не примерзало та не застрягало під час руху.

Виробники пропонують поєднання стильного зовнішнього вигляду та високої функціональності роликової системи, й саме це визначає її популярність. До того ж, замовник може самостійно обрати варіант заповнення полотна та матеріали, з яких буде реалізовано виготовлення відкатних воріт. У відповідності з потребами клієнт обирає конструкцію з бюджетної серії або преміум-класу. Вона може додатково оснащуватися автоматикою для того, щоб підвищити комфорт використання роликової системи.

ЯКІ РОЗПАШНІ ВУЛИЧНІ ВОРОТА КРАЩЕ ВСТАНОВИТИ НА ДАЧІ АБО ІНШІЙ ПРИВАТНІЙ ТЕРИТОРІЇ?

Проста конфігурація в’їзної системи даного типу, на жаль, не рятує конструкцію у холодну пору року. Експлуатація може бути проблематичною через велике навантаження на металеве полотно, яке створює поривчастий вітер, сніг та інші погодні умови. Територію в радіусі відкриття стулок необхідно тримати чистою, оскільки регулярні перешкоди можуть деформувати полотно. Треба також слідкувати за станом петель, щоб уникнути провисання.

Але розпашні ворота з профнастилу мають й переваги:

     це класичне рішення, яке складається з двох стулок;

     система може відчинятися всередину двору чи на вулицю;

     завдяки міцним матеріалам готова конструкція стійка до впливу навколишнього середовища;

     це універсальний різновид, який підходить до більшості об’єктів, наприклад, виробничих, громадських, сільськогосподарських, приватних.

Визначитися з вибором розпашної конструкції можна за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vorota-rospashni. Додатково ці системи також можуть оснащуватися електроприводом.

ЗА ЯКИМ ПРИНЦИПОМ ОБИРАТИ В’ЇЗДНІ ВОРОТА У ДВІР РАДЯТЬ СПЕЦІАЛІСТИ?

Серед популярних виробників представлені преміум-системи з різним заповненням Wisniowski (Польща), середня за ціною якісна продукція Alutech (Білорусь) та бюджетні варіанти з сендвіч-панелей у алюмінієвій рамці DoorHan (Чехія).

Обирати розпашні чи роздвижні ворота для коттеджу або будь-якої іншої приватної території необхідно у відповідності не тільки з особистим баченням, але й з можливостями. Якщо вільного простору для відкриття стулок недостатньо, краще обрати інший варіант. До того ж, автоматизована консольна конструкція дозволить економити власний час та сили у негоду.

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИРОБНИЦТВО ВОРІТ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ У М. ЛЬВІВ?

 

Шоу-рум торгівельно-виробничої компанії розташовується за адресою: вул. Городоцька, 286 Б. БРАМА МАРКЕТ Львів пропонує клієнтам особливі умови покупки в’їзних конструкцій у виставковому залі. З’ясувати додаткові подробиці щодо придбання автоматичних систем можна за контактними номерами: +380671121869 та +380503562114.

Леся, 17.01.2020 15:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини