Підвісні ворота складного типу для промислових і виробничих підприємств від Doorhan - brama-market.lviv.ua

Великі гаражні ворота користуються особливим попитом, коли мова йде про перекриття нестандартних за розміром отворів. Мова йде про складські приміщення, ангарні споруди, промислові комплекси і т.д. Конструкції складного типу будуть вдалим рішенням в умовах активного руху людей і транспорту, адже тут варто обирати багатофункціональні, надійні та сучасні ворота. Саме ці якості притаманні складним установкам, незалежно від їх додаткових особливостей, зовнішнього вигляду та розміру.

Компанія Doorhan пропонує покупцям широкий асортимент відкатних воріт. Всі вони складаються з профільних сандвіч-панлей, які виконані зі сталі чи алюмінію. В якості додаткового шару використовується спеціальний ущільнювач. Робочі панелі пересуваються у системі за допомогою електроприводу, що робить процес автоматизованим, та не виключає ручного управління у разі аварійних ситуацій.

Завдяки простій схемі збору, вироби від Doorhan можна вважати повністю універсальними. Промислові зразки можуть бути від 10 до 40 м завширшки і від 2 до 12 метрів у висоту.   

Трохи про переваги

Як же було сказано, ворота на роликах стають все більш популярними, давайте розглянемо, що ж так приваблює покупців у цих конструкціях. 

·         Компактність – їм не потрібний додатковий простір для відкривання, а у повністю відкритому вигляді конструкція займає мінімум корисного місця.

·         Швидкість зачинення – виробник пропонує вироби зі стандартним приводом, а також швидкісні ворота. В останньому варіанті процес відкриття та закриття відбувається досить швидко, що, знову ж таки, важливо для окремих промислових умов. Подібний функціонал можливий завдяки спеціальним роликам з кульковими підшипниками.  

·         Якісний електричний привід завдяки якому сандвіч-панелі рухаються практично безшумно та плавно.

·         Завдяки ретельно продуманому механізму розсувні ворота мають високі показники міцності та довговічності навіть при умові інтенсивного використання. Середня кількість циклів відкривання складає 100000 разів.    

Монтувати систему досить просто та швидко, а велике розмаїття дизайнерський рішень дозволяє підібрати оптимальний варіант для будь-якого фасаду та архітектурного стилю.

Що ще варто знати? 

Компанія Doorhan надає послугу завантаження воріт на вантажний транспорт за допомогою профільного устаткування (автовантажник, гідравлічний кран). На об’єкті замовнику необхідно мати подібне устаткування, щоб відвантажити конструкцію. Ворота в ангар та інші системи виробляються у заводських умовах, що гарантує високу якість та тривалий строк використання.        

Рекомендації від виробника

Перш ніж купити нестандартні промислові ворота варто ознайомитись з декількома порадами, які надає компанія Doorhan відносно користування системами.

·         Регулярно проводьте технічний огляд та здійснюйте технічне обслуговування конструкції, це дозволить своєчасно виявити відхилення у роботі.

·         Закривати та відкривати панель вручну можна лише за допомогою спеціальної ручки.

·         Слідкуйте за чистотою роликів та направляючих, не допускайте ударів по робочим елементам.  

Як замовити?

Для оформлення замовлення складних воріт на склад або отримання професійної консультації щодо придбання, звертайтесь за телефоном ‎050 1604611. Також, наші регіональні консультанти чекають на вас у Києві, Дніпрі, Івано-Франківську, Харкові, Одесі та Львові. Ви можете замовити ворота з будь-якими додатковими елементами (вікна, хвіртки), будь-яких розмірів та особисто підібрати автоматику до виробу. 

Леся, 21.02.2018 19:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини