Відкатні загородження для власників заміського будинку в Івано-Франківську — поради щодо вибору від brama-market.lviv.ua

Кожен власник заміського будинку рано чи пізно стикається з необхідністю вибору вуличного загородження. Вибирати модель необхідно уважно, так як від воріт залежить безпека на ділянці. Багато покупців вважають за краще замовляти відкатні ворота. Сьогодні завод-ворот.in.ua розповідає чому відбувається саме так.

Хочете ознайомитися з асортиментом? Переходьте за посиланням на сайт.

 

Технічні особливості систем

Розсувні ворота домоглися популярності, завдяки своєму технічному потенціалу. Більшість встановлюваних моделей — консольного типу. Підвісні ж відходять на другий план, так як їх ресурс роботи менше.

 

Розглянемо характеристики

Параметри

Показники

Типи панелей

Полотно із сендвічів;

Профіль роликової прокатки;

Алюмінієва зашивка;

Профільний лист

Товщина полотна (сендвічі)

40 / 45 мм

Матеріали

Алюміній, сталь

Наповнення (сендвічі)

Пінополіуретан

Механізм пересування

Консольний;

Верхні направляючі

Ресурс (min)

Від 25 000 циклів «підйом / опускання»

Тиха робота

Ролики виготовляються з поліаміду. Він дозволяє стулці рухатись безшумно

Елементи безпеки

Кріплення та запірні механізми приховано

Важливо не лише підібрати модель, її треба встановити згідно з інструкцією. Тому ми радимо звернутись до фахівців. Наша монтажна бригада виконує роботу за 5 годин, та відповідає за її якість.

 vidkatni vorota

Яка зашивка найкраща?

Обираючи зашивку звертайте увагу на кліматичні умови свого регіону, ну й звичайно не забувайте про дизайн. Він має перегукуватись з загальною концепцією оформлення прибудинкової території.

 

Тож, розглянемо найрозповсюдженіші типи заповнення брам:

1.     Ролетний профіль. Досить проста конструкція, котра попри все непогано протистоїть вітру. Складається з пінонаповнених чи екструдованих ламелей. Завдяки алюмінію, який найчастіше використовується під час виготовлення, система стійка до корозії. Ширина секції може сягати 87 мм.

2.     Сендвіч-панелі. Полотно з них досить жорстке, й витримує сильні вітрові навантаження. Товщина секцій — 40 чи 45 мм. В якості наповнення використовується пінополіуретан.

3.     Профільний лист. Найчастіше виготовляється у вигляді металевого щита. Це бюджетний варіант.

 

Не втрачають позицій й дерев’яні зашивки та варіанти з елементами художнього кування. Вони виглядають стильно, головне, правильно підібрати оформлення. Має співпадати з загальною концепцією дизайну будинку.

 skhema vidkatnyh vorit

Вартість розсувних брам

Ціна вуличних воріт залежить від багатьох факторів. Найбільший вплив мають:

·        виробник;

·        габаритні розміри;

·        додаткові комплектуючі (наприклад, зубчата рейка);

·        автоматичний електропривод.

Проте зупиняючись на моделі не варто обирати лише за вартістю. Головне, якісні характеристики. В середній ціновій категорії представлено: брами Alutech та DoorHan.

 

Вартість Alutech ADS400 з сендвіч-панелями

Габарити, мм

Ціна, євро

3000х2210

1020

3500х2460

1130

4000х2085

1115

 

Як зробити замовлення воріт в Івано-Франківську?

У наш час непередбачливо витрачати час на пошуки того чи іншого товару. brama-market.lviv.ua пропонує замовити вуличні ворота не виходячи з будинку. Заходьте на сайт, обирайте модель та оформлюйте заявку. Якщо виникли питання телефонуйте за номерами: +38 (067) 348-83-99, +38 (050) 160-46-11.

Бажаєте, для початку, побачити зразки воріт? Тоді чекаємо в офісі «БРАМА-МАРКЕТ» м. Івано-Франківськ. Знаходимось ми за адресою — вул. Височана, буд. 16В.

На brama-market.lviv.ua представлено розсувні ворота від 14 900 грн. Оформлення підбирається індивідуально. Замір отвору робить наш фахівець безкоштовно. Ми швидко доставляємо ворота по всій країні — 2 дні. Монтажні роботи тривають близько 5 годин.



Леся, 19.12.2017 17:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини