Порошенко так і не зрозумів, чому він програв – Фесенко

Колишній президент Петро Порошенко намагається зробити гарну міну при поганій грі, так у Фейсбуці прокоментував його інтерв’ю «Українській правді» політолог Володимир Фесенко.

«Він так і не зрозумів чому програв. Безумовно, у нього були серйозні досягнення. І він залишиться в історії, хоча і з неоднозначними оцінками. Але не чесно і не справедливо привласнювати всі досягнення 2014-2018 рр. тільки себе. Врешті решт були також уряди Яценюка і Гройсмана і вони зробили чимало. Та сама реформа децентралізації, про яку згадує Порошенко, була скоріше ініційована Гройсманом», - пише політолог.

Окрім того, він додає, що його особисто вразила історія про кума російського президента Віктора Медведчука.

«Відверта брехня. Він не тільки підняв голову за президентства Порошенка, він був легалізований, отримав офіційний і особливий статус переговорника по Донбасу (де він діяв нібито від імені України, але реально в інтересах Путіна), і два телеканали. І я на власному досвіді знаю, як змінилася політика Ньюсвану і 112-го з серпня 2018 р. І вся ця легалізація Медведчука була зроблена для того, щоб розіграти комбінацію з виходом до другого тура президентських виборів Бойка і Порошенка. Заради цього країну знов ставили на розрив. І це на мій погляд злочин в політичному сенсі. І добре що феномен Зеленського (як би ми не ставилися до нього) зламав цю комбінацію», - пише Фесенко.

Леся, 02.08.2019 10:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини