Наступний крок партії Медведчука добитися зростання суспільного запиту на офіційну капітуляцію перед Росією - політолог

Попри те, що «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука бере 13% і вже задекларувала опозицію до парламентської більшості «Слуги народу», вони не зупинятимуться і будуть працювати над наступним завданням. Про це у Фейсбуці пише політолог Михайло Басараб.

«Їхнє наступне завдання - зростання суспільного запиту на офіційну капітуляцію перед Росією. Впровадити цей план швидко - буде складно і небезпечно. Але наростити на цьому електоральну базу для ОПЗЖ і Медведчука - цілком реально», - вважає політолог.

За його словами, для цього у них є цілий телевізійний холдинг і президент Володимир Зеленський, який зі старту втягнувся в облудливий дискурс "полюбовного" вирішення проблем з Росією і "швидкого припинення війни". Звільнення якоїсь частини заручників, "тимчасове припинення вогню" та інші заманухи знаходяться під повним котнролем Кремля.

«В обіймах прокремлівських телеканалів і Медведчука погорів Порошенко. Результат на табло. ОПЗЖ взяло у півтори рази більше, аніж "Європейська солідарність". Наступний етап - істотно розширити за рахунок Зеленського електоральну базу ідеї капітуляції, згодом показати неспроможність Зеленського, проковтнути його і вивести йому на зміну Медведчука. Такою виглядає логіка подальших дій фактично офіційної партії Путіна в українському парламенті», - пише політолог.

Леся, 22.07.2019 16:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини