Ямницю та Угринів знову затопило

Після сильних дощів затопило Ямницю та Угринів.

За інформацією мобільної оперативної групи Управління ДСНС в області станом на 02:00 в селі Ямниця Тисменицького району внаслідок підняття рівня води в річці Павельче спостерігались підтоплення близько 300 дворогосподарств з житловими будинками (рівень води в будівлях становив від 20 до 100 см). Мешканці будівель самостійно покинули житло, працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою автомобілів підвищеної прохідності евакуювали 4 людей.

Станом на 03:00 в селі Ямниця залучено 61 чоловік, 19 одиниць техніки, з них 50 чоловік та 14 одиниць техніки та 1 катамаран, 5 човнів від Управління ДСНС в області. 

Рівень води в річці стабілізувався, спостерігається тенденція до зниження рівня. На місці події проведні виїзне засідання комісії ТЕБ та НС Ямницької ОТГ.

 Також підрозділи Управління ДСНС надавали допомогу з відкачування води в Івано-Франківську на вулицях Надрічній, Тичини, Хоткевича, Коновальця, в селі Крихівці, місті Бурштин Галицького району, в селищі Войнилів Калуського району, селі Угринів Тисменицького району. В Івано-Франківську на вулиці Надрічній з води на автодорозі відбуксировано 2 легкових автомобілі, в салоні яких перебувало 4 особи.

Леся, 16.05.2019 07:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини