Дуже хитра заява – Цапович про заклик Марцінківа підтримати на виборах «менше зло»

Насправді міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків із закликом голосувати у другому турі за «менше зло», вчинив хитро, про це в коментарі «Малакаві» сказав голова «ОУН» Віталій Цапович.

«Він зробив хитру, якщо не сказати хитрожопу заяву. Він не назвав прізвища. Хто ж є тим меншим злом. Та й телевізор не каже, що все вирішено. Марцінків, який себе позиціонує, як дуже віруюча і богомільна людина мав би знати, що не має ні меншого, ні більшого зла», - відзначив Цапович.

За його словами, суть цієї заяви дещо інша.

«Ідея-фікс Марцінківа вдруге стати мером. Восени йому буде потрібен і електорат Порошенка, і електорат Зеленського. Як і треба буде налагоджувати стосунки з новою обласною адміністрацією. Тому тоді він і скаже, кого мав на увазі під меншим злом. Тобто в залежності від прізвища Президента. Хто виграє той і буде для Марцінківа меншим злом. Принагідно зазначу, що зараз в користь Порошенка торгують абревіатурами різних колись знакових націоналістичних організацій. Для Порошенка від цього користі нуль. А тим хто торгує велика ганьба. Нащо ж тоді мітинги і смолоскипні походи проти нього влаштовували. Втім політична проституція неодмінна складова політичної майстерності сучасного українського політикуму. Але так не має бути» - говорить Цапович.

Леся, 09.04.2019 10:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини