Зараз Зеленський для народу - це як тяжкий наркотик, який викликає емоційну залежність - нардеп

Те що штаб Зеленського робить із темою дебатів - це класична маніпуляція масовою свідомістю, вважає нардеп Сергій Висоцький.

«Це хибне перефокусування. Підміна сутнісного питання про дебати маніпулятивною дискусією - дебатами про дебати.  Суспільний інтерес полягає в тому, щоб кандидати прямо відповіли на питання про війну, агресора, Крим, міжнародну політику, реформи. Маніфестували свою політичну позицію. Для того, щоби суспільство могло потім, при недотриманні позиції, виставити їм рахунок. 
Замість цього ми бачимо геніальну маркетингову кампанію по емоційному втягуванню народу в інформаційне бурлеск-шоу навколо дебатів. З мемасікамі, хайпом та ржачем.  І ось, вже увесь суспільний дискурс обертається навколо стадіонів, аналізів та баночок із сечею. Хоча повинен був би обертатися навколо відповідей кандидатів на питання про ключові загрози для України», - вважає нардеп.

За його словами, в команді Зеленського сидять дуже талановиті пропагандисти. Вони чудово володіють технікою дискурсивної та нарративної війни. 

«Зараз Зеленський для народу - це як тяжкий наркотик, який викликає емоційну залежність. Відриває від реальності та переносить у світ дивовижних марень.  Але після приходу повернення до реальності відбувається жорстко та швидко», - вважає нардеп.

Леся, 05.04.2019 10:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини