Якщо націоналістичне середовище не буде почищене, то агентура Медведчука зведе його нанівець – Цапович

Перший тур виборів президента України відбувся. Тотальна корупція влади, бізнес на крові вищого державного керівництва, мезальянс влади з Віктором Медведчуком вивів на перше місце Володимира Зеленського, про це в коментарі «Малакаві» сказав голова «ОУН» Віталій Цапович.

«Це закономірний процес. Я попередньо казав, що штаби Порошенка очолюють його найлютіші вороги. Якого плюсу для Порошенка вони хотіли возячи за ним в турне тітушок, які приміром у Франківську били активістів Національного Корпусу. Теж саме було у Вінниці й інших регіонах. Які дивіденди це мало дати Порошенку? Для мене саме прикре, що відвертий путініст, українофоб і близький соратник Медведчука Бойко набирає майже 10 % голосів. Хто сприяв такому впливу Медведчука? Хто віддав Медведчуку значну частину українського медіапростору? Хто випустив у Москву Бойка і Медведчука?» - говорить Цапович.

Окрім того, він вважає, що у лавах націоналістів має відбутися чистка.

«Два слова стосовно "кошулинців" і їх 2%. Якщо націоналістичне середовище не буде перегруповане, почищене і введене з під керування особи відомої, як "Пупс" то агентура Медведчука і фіруранти "Амбарної книги ПР" та записок Пола Манафорта зведуть його нанівець. Є певна надія на Національний Корпус... Найголовніше у всьому цьому пам'ятати. Влада, держапарат - це одне. Україна, Вітчизна - це інше. Це святе», - відзначив Цапович.

Леся, 01.04.2019 16:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини