Порошенко програв Зеленському, бо закрився у своєму уявному фейсбучику, де його оточували порохоботи – активіст

Президент Петро Порошенко за результатами першого туру виборів програв ноумену Володимиру Зеленському, бо жив у своєму світі фантазій. Про це у Фейсбуці пише активіст Олександр Аронець.

«Порошенко закрився у своєму уявному фейсбучику, де його оточували неадекватні порохоботи. Ці порохоботи всі 5 років шептали йому на вухо - мародерити - це рятувати армію від Путіна. Дерибанити енергетику - це рятувати її від російських олігархів. Впроваджувати Роттердам+ - це підвищувати рейтинг України (Ахметова) у Форбс. Якщо не красти - Путін нападе. І Порошенко повірив. І відірвався від реальної землі на багато кілометрів. Чи повернеться він на грішну землю? Дуже сумніваюсь, адже шептуни і далі будуть його запевняти в тому, що він робить все правильно, що він легко переможе Зеленського. І Порошенко впаде. І потягне за собою...» - пише Аронець.

В свою чергу активістка Таїса Гайда вважає, що саме чиновники на місцях зіграли дуже поганий жарт з Порошенком.

«Звозячи бюджетників на мітинги в регіонах, вони створили для Порошенка ілюзію, що його підтримують маси народу Хоча, як там у класиків ? «Ах, обмануть меня не трудно!.. Я сам обманываться рад!» - пише Таїса Гайда.

Леся, 01.04.2019 10:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини