Складається враження, що візит Порошенка на Прикарпаття готували його найлютіші вороги – Цапович

Складається враження, що візит президента Петра Порошенка на Прикарпаття готували його найлютіші вороги, про це в коментарі «Малакаві» сказав голова «ОУН» Віталій Цапович.

«Я автобуси із тітушками бачив ще в обід біля Чікі Бума і Марцінкової Церкви на Південнім Бульварі. Згодом ці індивідуми билися із Нацкорпусом, який прийшов запитати Порошенка про справу Свинарчуків. Дивно, що діячі ВО «Свобода» поїхали до Порошенка на Раду регіонального розвитку в Коломию... Думаю під час сутички у Франківську мав би бути і мер міста свободівець Руслан Марцінків, адже місяць тому на урочистих зборах з нагоди 90-річчя ОУН Марцінків вручав відзнаку очільнику «Нацкорпусу» в області Сергію Сивачуку... Чи це вже не рахується? Тут, ще такий цікавий вислів гуляє інтернетом "запасні вальцманчуки", про кого би це? Також мене дивує оце бепепешне тітушководство і такі знані на Прикарпатті інтелігенти, що стали довіреними особами Порошенка, як Ігор Ципенда й Дмитро Дзвінчук», - говорить Цапович.

На його думку, насправді події, що мали місце під час візиту Порошенка це лише прелюдія більш радикальних подій.

«Хіба що справжні керівники його кампанії в області вже сторгуватися з опонентами Петра Олексійовича. То буде все по – тихому», - додав Цапович.

Леся, 20.03.2019 13:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини