Гнітюче враження – нардеп про роботу ТСК щодо розслідування корупції в оборонці

Робота тимчасової слідчої комісії по розслідуванню корупції в оборонці по фактах, які оприлюднили в програмі «Наші гроші» складає гнітюче враження. Про це у Фейсбуці пише народній депутат від Прикарпаття, кандидат в президенти Юрій Дерев’янко.

«Головує у комісії Вінник. Депутат від порошенківської БПП, що вже саме по собі наводить на сумніви щодо об’єктивності, але це ще не все. Цей той самий Вінник, який ще три роки тому заблокував своєю постановою рішення ВРУ щодо посилення покарання за постачання в українську армію неякісних товарів, робіт та послуг. Через нього нашим військовим продовжують втюхувати усілякі рюкзаки, Богдани та інший непотріб, щоб вкрасти побільше. Ще й надто, цей персонаж уже довгий час є головою цієї комісії, яка впритул не бачила те, про що розповів Бігус… І тепер вони кажуть, ця людина буде розслідувати корупцію в армії… Серйозно?» - пише нардеп.

За його словами, генпрокурор, голова спеціалізованої антикорупційної прокуратури, голова ДБР, директор НАБУ — усі «блеють» під одну гребінку, сказати ніхто нічого притомного не може, брешуть у вічі і не червоніють.

«Хочете сказати, що це Свинарчуки крали бо Ситник недогледів? А Грицак? А Матіос? А Луценко? А Насіров — це все люди, які призначені Порошенко і мали стежити за грошима армії краще, ніж за грошима у своєму гаманці! Три роки вони всі все знали і отримували свою частку з вкраденого, наймали таких винників, щоб дурити українцям голову через телевізор, а зараз у них один Ситник винуватий?! Бридко і сумно, що ми такі пасивні, що дозволили цим наволочам знахабніти настільки, що дозволяють собі брехати от так топорно і не ховаючись. Я думаю, що всі ці начебто «антикорупційні» органи — їх всі потрібно розформувати. Жодної користі від них окрім дахування подільників і закошмарювання підприємців нема і не буде. Після обрання нової влади ми маємо вигнати їх всіх геть, відправити під суд всіх, хто крав замість працювати і створити принципово нові інституції!» - пише нардеп.

Леся, 15.03.2019 10:03



Вибір редакції

Найпопулярніші новини