В країні, де є вражаюча кількість незареєстрованої зброї, українці зобов’язані мати законодавче закріплене право на захист – нардеп

Нардеп від Прикарпаття, кандидат в президенти Юрій Дерев’янко підписав меморандум про право на захист за допомогою вогнепальної зброї.

«Це моя принципова позиція вже не перший рік. Я вважаю, що в країні, де є просто вражаюча кількість незареєстрованої зброї (за неофіційними даними понад 7 млн. одиниць), українці просто зобов’язані мати законодавче закріплене право на захист», - говорить нардеп.

За його словами, кожен українець, який пройшов відповідне медичне обстеження та здав потрібні іспити має право придбати зброю та захищати себе та свою родину у разі виникнення такої потреби. Більше того, каже Дерев’янко, ці ж громадяни зможуть увійти у ряди Добровольчої резервної армії, що дозволить нашій державі мати потужний ресурс для захисту у разі зовнішньої агресії.

«Я глибоко переконаний, що це є правильним і виваженим для нашого суспільства рішенням. Світова статистика показує, що у країнах, де для громадян законодавчо закріплене право на збройний захист, кількість смертей від вогнепальної зброї значно менше, ніж в країнах, де такого закону нема», - додав нардеп.

Леся, 14.03.2019 10:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини