Прикарпатський нардеп розкритикував Реву за слова про шкоду для країни від євроблях

Президент Петро Порошенко купує голоси виборців, по-іншому розцінювати доплати пенсіонерам за кілька тижнів до виборів просто не можна, про це у Фейсбуці пише нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

Він відзначає, що для афери використали кошти, які надійшли у бюджет з розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації. За словами міністра Андрія Реви «Явище, яке завдавало шкоди всій країні було повернуто на користь певним категоріям громадян».

«Тобто можливість людей мати дешеві машини — це шкода всій країні! Яка саме!? Те, що вони могли заробити три копійки, щоб прогодувати свої сім’ї — це шкода країні!? Чи може те, що за цей час автомобільна мафія не заробила 700% прибутку? То це не країна, а купка олігархів, пане недоміністр! Це взагалі цинізм найвищого ґатунку. Бюджет отримав усього чверть прибутків, які б держава могла отримати після прийняття нашого закону про 10% розмитнення. Чому ви не кажете пенсіонерам про те, що вони могли б отримати у 4 рази більше, ніж цей одноразовий хабар!? Чи і цієї кістки зубожілим пенсіонерам буде досить!?» - відзначив нардеп.

За його словами, це ніщо інше, як використання адмінресурсу на виборах.

«Якщо купівлю голосів Порошенком, про яку днями говорив Аваков, ще треба довести, то тут все чорним по білому» - додав нардеп.

Леся, 26.02.2019 08:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини