Монетизація субсидій – це підкуп напередодні виборів за наші з вами гроші – нардеп

Саме по собі явище субсидій - це ганебно, вважає прикарпатський нардеп Юрій Дерев’янко.

«Спочатку людей обібрали до нитки, так що їм нема як себе прогодувати, не кажучи вже про комуналку, а тепер з барського плеча призначають субсидії», - каже нардеп.

Окрім того, він вважає, що субсидії - це взагалі грандіозна афера.

«Відкрийте реєстри власності, подивіться, хто є фактичним власником більшості обленерго, кому ми сплачуємо шалені платіжки за тепло, за світло, за воду? Ні, ви не здивуєтесь та не знайдете нових для себе прізвищ - олігархам, пану Ахметову, пану Григоришину із кінцевими власниками у РФ та іншим любим друзям Порошенка. Навіть більше, ця бандитська влада окрім того, що нахабно в нас краде, позиціює ці субсидії неначе небачену щедрість та піклування про народ. Вибачте, ви розподіляєте кошти, які сплатили платники податків у бюджет, щоб знову віддати людям, які не можуть розрахуватись за комуналку бо ви на законодавчому рівні підтримуєте олігархів і приймаєте усі ці Роттердам +, які змушують нас платити за енергоносії дорожче ніж більшість країн Європи!» - каже нардеп.

За йог словами, можна скасувати  олігархічні монополії і жодних субсидій буде не потрібно.

«Але і цього Порошенку стало замало. Тепер він вирішив монетизувати субсидії, віддавати людям гроші, а це вже ні що інше, як прямий підкуп людей напередодні виборів! І знову ж таки - за наші з вами гроші!» - додав нардеп.

Леся, 13.02.2019 08:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини