Білецький заявив, що Порошенко замовив усунення лідерів руху

Народний депутат Андрій Білецький заявив, що Адміністрація Президента готує кілька заходів щодо «Національного корпусу» та полку «Азов».

За його інформацією, Адміністрація Президента тисне на ДБР, щоби там відкрили справу про те, що «Національний корпус» - це злочинна організація. Білецький відзначає, що насправді в Україні є дві злочинні організації, які спокійно функціонують – «ЛДНР» та Адміністрація Президента, бо вона розкрадає мільйони коштів і приводить до того, що на фронті гинуть військові.

Білецький заявляє, що президент Петро Порошенко має намір помститися і полку «Азов». Зараз начебто вивчається питання про його розпуск, хоча полк є найкращим бойовим підрозділом.

Окрім того, прияйте рішення, що охороняти зустрічі президента із виборцями будуть строковики. За інформацією Білецького, готуються провокації, коли будуть вчинені напади на юнаків, щоби потім заявити, що їх побили активісти.

Також Білецький заявив, що Порошенко замовив фізичний тиск і навіть фізичне усунення лідерів руху. Для цього, він співпрацює із криміналітетом.

Леся, 11.03.2019 13:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини