Активіст: Вчорашня акція націоналістів – це маленьке тренування, для того, щоб перевірити людей на злагодженість

Під час проведення акції «День Гніву» у Києві, кількість активістів «Національного Корпусу» та «Національних Дружин» досягла 5000 чоловік. А це 1/4 від всього активу Організованого Націоналістичного руху, який Андрій Білецький може зібрати в Києві, якщо захоче показати справжню силу. Про це у Фейсбуці пише активіст Данило Яковлєв.

За його словами, рух Андрія Білецького — це дуже велика громадсько-політична структура, яка швидко розвивається кожного дня.

«Я вас можу запевнити, що вчорашня акція це дрібниця, яку продемонстрував Андрій Білецький. Це маленьке тренування, для того, щоб перевірити людей на злагодженість, перед початком великої компанії. Як ми побачили, результати перевищили всі очікування. А найцікавіше ще попереду... Коли настане день «Х» ви побачите, що можуть зробити ідеалісти, якими керує справжній Лідер!» - написав Яковлєв.

Нагадаємо, 9 березня, націоналісти вийшли на протест із вимогою притягнути до реальної відповідальності осіб, які винні у корупції в армії. У першу чергу мова йшла про колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського та його сина.

Під час протесту у Києві між поліцейськими та активістами виникли сутички. Проте основне протистояння було у Черкасах, куди активісти поїхали, аби зустрітися із президентом Петром Порошенком.

Леся, 10.03.2019 15:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини