Активісти «Національного корпусу» заявили, що беруть під контроль справу захоплення «Маєтку святого Миколая»

Нещодавно, група «тітушок» захопила будівлю туристично-мистецького комплексу «Маєток Святого Миколая», яка розташована на території національно-природного заповідника «Гуцульщина».

«Національний Корпус Івано-Франківськ відгукнувся на прохання керівництва та працівників природного парку про допомогу. Тому сьогодні, 3 грудня, представники Національного Корпусу провели робочу зустріч з керівником НПП "Гуцульщина" Юрієм Стефураком, під час якої було обговорено юридичні питання по цій справі, а також складено план подальшої роботи», - повідомляє прес-служба організації.

У повідомленні відзначено, на даний момент відомо, що на групу рейдерів відкрито два кримінальних провадження, за фактом незаконного захоплення будівлі та незаконної вирубки ялин на прилеглій території.

«Проте, керівництво та працівники парку вважають, що справи невдовзі закриють, а рейдери залишаться не покараними. Національний Корпус Івано-Франківськ підтримує громаду та бере цю справу під свій особистий контроль. Не дозволимо рейдерам захопити територію заповідника», - сказано у повідомленні.

 

Леся, 04.12.2018 10:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини