Це повний провал. За увесь час дії нового закону розмитнено всього 60 тисяч автомобілів - нардеп

22 лютого закінчується «пільговий» період для розмитнення авто. За увесь час дії нового закону розмитнено всього 60 тисяч автомобілів. З них 20 тисяч - нові, тобто фактично з понад 1 мільйона автівок на єврономерах розмитнено усього 40 тисяч авто. Це повний провал, пише у Фейсбуці нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

 «Наш спільний законопроект, який ми писали разом з 80 громадськими і понад 10 000 людей, що передбачає ставку 10% від вартості автомобіля за кордоном, без ПДВ та акцизів вже зареєстровано у ВРУ. Зараз нам з вами потрібно максимально згуртуватися, щоб дотиснути владу почути нашу Волю та ухвалити закон, який ми з вами написали. Злочинна бездіяльність влади - це позбавлення людей їхньої власності та недоотримання бюджетом понад 23 мільярдів гривень, які держава отримає внаслідок розмитнення автомобілів!» - пише нардеп.

За його словами, 8 лютого буде ініційована широка зустріч з усіма координаторами ініціативних груп з усієї країни, які є співавторами нашого законопроекту, щоб скоординувати подальші дії.

Леся, 06.02.2019 16:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини