Мені гидко від того, що в Україні взагалі виникло таке явище, як догхантер - нардеп

Жорстокість стосовно тварин - це психічне захворювання, такі люди небезпечні для суспільства та мають бути ізольовані. Про це у Фейсбуці пише народний депутат від Прикарпаття, кандидат в президенти Юрій Дерев’янко.

«Ми називаємо себе Європою, а досі живемо немов дикуни. Попри те, що прийняли відповідне законодавство, судді у справі оголошують самовідводи, бо не хочуть судити живодера, а оголошеного у розшук злочинця ловлять самі активісти, а не поліцейські! Це ганьба!» - пише нардеп.

За його словами, у країні є певна проблема з безпритульними тваринами, якою полюбляють прикриватися ці нелюди, але вона має вирішуватися виключно цивілізованим шляхом! Є програми зі стерилізації, є притулки, працюють десятки тисяч волонтерів.

«Мені гидко від того, що в Україні взагалі виникло таке явище, як догхантер і що ці «люди» не тільки існують, а й публічно хизуються своїми «подвигами». Це означає, що правоохоронна система просто повністю недієздатна. Ми повинні проконтролювати, щоб цього конкретного покидька та всіх йому подібних покарали згідно з законом та ізолювали від суспільства. Цьому в Україні не місце», - відзначив нардеп.

Леся, 02.02.2019 13:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини