Прикарпатський нардеп зареєстрував законопроекти, за якими ставка на розмитнення авто складатиме 10%

Нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко повідомив, що зареєстрував у Верховній Раді законопроекти №9518 та №9519 за якими ставка на розмитнення авто повинна складати 10% від вартості транспортного засобу, зі скасовуванням сплати акцизу та ПДВ.

«Цей законопроект - не моя забаганка, а воля народу! Ми писали його разом з понад 10 000 українців та 80 різними громадськими організаціями. Нашу ініціативу підтримали сотні тисяч людей по всій країні і влада має нас почути!» - відзначив нардеп.

При цьому він додав, що такі ставки розмитнення вважає обґрунтованим рішенням, враховуючи економіку країни та рівень прибутків українців. Для людей це означатиме можливість мати доступні автомобілі, а для держави - 23 мільярдів надходжень у бюджет тільки за 1 рік роботи закону, говорить нардеп.

«Зараз я намагаюсь переконати у доцільності прийняття цього закону депутатів Верховної Ради, і буду робити це й надалі, але цього замало. Щоб депутати почули нас вони повинні розуміти, що це не тільки Дерев’янко вимагає дослухатися до людей, а що самі люди готові відстоювати свої права», - говорить нардеп.

Леся, 01.02.2019 08:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини