Рішення сесій Львівської чи Івано-Франківської облрад щодо обмеження російськомовного продукту це лише папірець - голова «ОУН»

В Україна можливі будь-які рішення і поновлення Романа Насірова на посаді голови ДФС цьому свідчення, так прокоментував призупинення львівським судом рішення обласної ради про заборону російськомовного продуту голова «ОУН» Віталій Цапович.

«Разом з тим треба сказати правду. Рішення сесій Львівської чи Івано-Франківської облрад щодо обмеження російськомовного продукту це лише папірець. Пройдіться центром Львова чи Франківська з більшості "кабаків", автомобілів таксі лунає російська музика, російська мова. І тут вже мова про державну політику та ідеологію, а також план діяльності для численних політичних активістів, що класифікують себе стовідсотковими патріотами, особливо у передвиборний період. А по великому рахунку в Україні все формальне та декларативне, спрямоване на передвиборчий піар. Так не має бути. І українська мова, і Українська церква це засадничі постулати нашої держави. Вони не можуть бути розмінною монетою в політичних іграх», - вважає Цапович.

 


Леся, 17.01.2019 16:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини