Україні потрібна миттєва і неочікувана спецоперація з нейтралізації московської агентури в рясах – голова «ОУН»

Пожежа у Києво-Печерській лаврі справа рук фсбшної агентури в рясах московських попів, про це у коментарі «Малакаві» сказав голова партії «ОУН» Віталій Цапович.

Сьогодні, каже Цапович, не секрет, що в Криму та на Донбасі в храмах і монастирях московської церкви перебували офіцери ФСБ та бойовики в часі захоплення Росією цих українських земель.

Саме тому, відзначає голова «ОУН» підпал Лаври може мати на меті налякати українських вірян, що у випадку переобрання Лаври українською церквою росіяни спалять Лавру.

Ще однією метою підпалу, каже Цапович, може бути нищення документів, що засвідчують співпрацю московських попів з владою і спецслужбами Росії, а також нищення стародавніх ікон.

«Служба безпеки України, замість участі в політичних передвиборних іграх має активно діяти, залучити спецпідрозділи СБУ та забрати Лавру від московських попів, а їх самих депортувати у РФ. Так само слід вчинити щодо Почаївської Лаври. Миттєва і неочікувана спецоперація з нейтралізації московської агентури в рясах. Це саме те, що є начасі», - відзначив Цапович.

Леся, 15.01.2019 11:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини