Ляшко закликав владу замість вітальних листівок розносити українцям текст меморандуму МВФ

МВФ оприлюднив меморандум з умовами отримання чергового кредиту. Одна з них – підвищення ціни на газ для населення ще на 15%.

«Я закликаю владу роздрукувати текст цього меморандуму і рознести його людям по хатах, замість тих вітальних листівок, які вони надсилають до новорічних і різдвяних свят. Щоб люди бачили, на що їх прирікає влада», - відзначив лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко.

За його інформацією, після підвищення ціни на газ, яке відбулося восени на вимогу МВФ, заборгованість по комуналці зросла на 9 мільярдів гривень. Ще одне підвищення у травні призведе до ще більшої кризи неплатежів і колапсу житлово-комунального господарства.

«Така політика влади у галузі енергозабезпечення абсолютно неправильна і її треба міняти. Я вимагаю встановити справедливу ціну на газ, щоб люди не віддавали останнє за комуналку, збільшити обсяг видобутку власного газу, щоб українці споживали недорогий вітчизняний газ та більше інвестувати у енергомодернізацію. Досить грабувати людей!» - говорить Ляшко.

Леся, 09.01.2019 15:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини