Зараз весь наш енергоринок регулюється у ручному режимі – нардеп

В Україні нема жодних проблем з енергоносіями,  проблема з бандитами, про це говорить нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Все, що вам розказують по телевізору посіпаки олігархів - це брехня. Нахабна і цинічна. У нас є достатньо потужностей для генерації електроенергії для України, а у перспективі - й експорту її у Європу», - говорить нардеп.

Політик каже, що спілкується з канадськими, американськими та європейськими експертами, які готові інвестувати в Україну від 40 до 80 млрд євро, щоб оснастити електростанції канадськими реакторами нового покоління, які набагато більш безпечні та використовують відходи як втор сировину. Європейці ж у свою чергу готові електроенергію купляти, каже нардеп.

«Натомість олігархічна монополія, яка захопила владу в Україні, бреше, що у нас нема жодних перспектив і що всі «Роттердам плюси» - це нормально. Зараз весь наш енергоринок регулюється у ручному режимі, весь! Члени НКРЕКП – це класика жанру, туди входить представник Ахметова, Порошенка, Пінчука, Коломойського тощо. А потім ці незалежні експерти «незалежно» встановлюють нам вартість електроенергії», - говорить Дерев’янко.

Леся, 25.09.2018 09:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини