Зробив би Петро Олексійович хоча би чверть того, що обіцяв, то його на руках би носили - нардеп

У президента Петра Порошенка ніякого єдиного бачення розвитку країни нема, а всі рішення приймаються ситуативно - куди вітер дме, туди й біжимо, про це у Фейсбуці пише народний депутат від Прикарпаття Юрій Дерев’янко, коментуючи виступ президента у Верховній Раді.

За його словами, головне отримати черговий кредит, втриматись, встигнути відгризти ще шматок.

«Знову каже про якісь міфічні просто темпи зростання економіки. Хизується тим, що якщо ми будемо так «рости», то у 2022 досягнемо рівня 2012. Оце перемога… Такими темпами тут і працювати вже не буде кому. Один-два мільйони українців виїздить за кордон щорічно - все від успішності його реформ. Але у гаранта і на це є відповідь - це роботодавці винні. Те, що роботодавці самі тікають, це його не сильно хвилює…» - пише нардеп.

Окрім того, він вважає, що президент експлуатує тему церкви.

«Зате у нас буде церква... Ні, друзі, зрозумійте мене правильно, церква - це справжнє досягнення. Це надважливо. Але так безсовісно експлуатувати цю тему… ну це якось просто безбожно. А що робити, за 4 роки тільки безвіз і церква, от і талдичить про це немов папуга…» - пише Дерев’янко.

Разом з тим, він звертає увагу на те, що під час виступу президента не було жодного слова про впровадження нових технологій. Про той самий блокчейн, який може перегорнути з ніг на голову всю систему.

«Зробив би Петро Олексійович хоч би чверть того, що обіцяв. Хоч би чверть зі 144 реформ - на руках би носили. А так… країна моя, а президент не мій», - додав нардеп.

Леся, 21.09.2018 06:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини