Я не маю сумніву, що відвоюю свою квартиру – нардеп, який став жертвою шахраїв

Жодна людина в цій країні не може бути впевненою, що її квартира, земля або бізнес завтра не опиниться в руках зовсім інших людей, про це у Фейсбуці пише нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Навіть я, народний депутат, став жертвою шахраїв, які просто вкрали мою квартиру на вулиці Пушкінській в Києві, переписавши її на іншу людину. Я не маю сумніву, що відвоюю її, але на це піде багато часу, зусиль і коштів. Однак, тільки уявіть, що доводиться переживати звичайним людям, які втрачають своє майно? Де їм шукати справедливості?» - пише нардеп.

За його словами, кількість шайхрайських схем і махінацій з чужим майном в Україні збільшується у геометричній прогресії.

«Нещодавна стала набирати популярність схема, за якою за вашою адресою можуть «прописати» будь-яку фірму. Користуючись прогалинами в законі, шахраї при реєстрації фірми можуть вказати її будь-яку юридичну адресу, не підтверджуючи це жодними документами. А потім до вас «у гості» прийдуть з обшуками правоохоронці або просто заарештують майно - доводити потім, що ви не маєте стосунку до цієї фірми вам! І це тільки одна з десятків таких схем!» - пише нардеп.

Леся, 19.09.2018 20:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини