Нардеп про проблему євроблях: Закон Южаніної, який нам запропонували - це косметичні зміни і більше нічого

Сьогодні знову говорять про проблему євроблях, знову під Радою змушені стояти люди, щоб достукатися до влади, а влада знову не хоче їх чути, говорить нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Закон Южаніної, який нам запропонували - це не вирішення проблеми, це косметичні зміни і більше нічого. Вони пропонують трохи знизити мито і трохи знизити акциз - це все! Натомість вони хочуть протягнути на законодавчому рівні, що всі автомобілісти мають виїхати, а потім заїхати в країну і одночасно ввести абсолютно драконівські штрафи. Жодного слова про зміни платежів з ПДФ і у ПФ у цьому законі нема», - відзначає нардеп.

За його словами, у поправках, які він вніс до другого читання, прописав, що акциз і мито мають бути нульовими, але не міг запропонувати знизити ПДВ, бо це не було предметом обговорення у першому читанні.

«Для того, щоб щось змінити по-справжньому ми повинні домогтися нового закону, який буде відповідати інтересам людей, а не певних олігархічних груп, ну скільки ж можна! Моя пропозиція проста: Мито - 0, Акциз - 0, ПДВ - 0, і 10% єдиного податку! Ось тоді такий закон буде вигідний і людям, і державі!» - говорить нардеп.

Леся, 19.09.2018 10:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини