Нардеп від Прикарпаття не впевнений в тому, що держава забезпечить йому гідну старість

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Дерев’янко не впевнений у тому, що держава зможе йому забезпечити гуну старість і це при тому, що він працює та сплачує податки. Про це політик написав у Фейсбуці.

«Нас ще з Радянського союзу привчили, що потрібен трудовий стаж, трудова книжка, вислуга років. Зараз це все стало порожніми словами. Молодь у це не вірить, та й, відверто кажучи, причин вірити нема. Мої тато з мамою усе життя працювали. Тато - інженером, мати - вчителькою англійської. Як і всі інші вчителі та інженери зараз вони отримують мінімальну пенсію. Добре, що є діти, які можуть допомагати, а якби не було…? Пенсіонери у незалежній Україні стали одним з найбільш незахищених верств населення», - пише політик.

За його словами, це для міністра соцполітики Андрія Реви «ок» говорити, що українці їдять забагато, а нормальним людям таке на голову не налазить.

«1435 гривень мінімальна пенсія - гордо звітують в уряді. Чим тут пишатись незрозуміло, хіба можна на ці гроші вижити?» - додає політик.

Леся, 12.09.2018 09:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини