Діє закон сили. Нардеп Дерев’янко не знає, коли зможе повернути «віджату» квартиру

Нардеп Дерев’янко, який втратив свою київську квартиру, не знає, коли зможе її повернути, про це він пише у Фейсбуці.

«Минулого тижня я сам став жертвою нахабної схеми рейдерів, які просто підробили документи та «віджали» у мене квартиру в Києві. Хтозна, скільки часу тепер я буду добиватися її повернення. Чхати вони хотіли на те, що я депутат, на закон і на поліцію. Коли країною керують бандити - діє тільки один закон - закон сили», - написав нардеп.

За його словами, в Україні діють реєстри, через які дуже просто проводити шахрайські схеми. Маючи недобросовісного нотаріуса чи реєстратора можна забрати будь-яке майно у будь-кого і потім шукай вітра в полі, додав нардеп.

«Якщо ми переведемо реєстри на технологію блокчейн, коли дані будуть розподілені між сотнями тисяч користувачів, а також коли перед зміною інформації в реєстрі там також буде зберігатись відеозапис добровільної згоди власника в присутності реєстратора про перереєстрацію його власності, тоді інформацію про власність неможливо буде підробити! Це просте, дешеве й ефективне рішення, яке назавжди позбавить нас від рейдерства!» - вважає Дерев’янко.


Леся, 13.09.2018 07:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини