Депутат райради закликала організаторів перекриття дороги у Делятині приходити на протест тверезими

29.08.2017 року ПБС і САД уклали договір на ремонт дороги Яблунів-Делятин на 240 млн. (239 млн. - держбюджет, а 1 млн. - місцевий). І ремонт мали здійснити (згідно цього договору у 2017 р.) Мешканці чекали ремонту, а він не настав. Тому всі вимоги протестувальників правильні, пише у Фейсбуці депутат Надвірннської районної ради Тетяна Пришляк.

За її словами, вона побувала на місці перекриття дороги. Каже, що поліція працювала бездоганно. Проте організатор акції, які не назвались, проявили себе не із кращої сторони, каже депутат. За її словами, вони не назвали вимог протестуальників ще й знаходились у нетверезому стані.

«Звертаюсь до організаторів перекриття! Припиніть бикувати! Не ведіть себе, як невігласи та бовдури! Ви створюєте багато незручностей тисячам людей щодня, справедливо вимагаючи вирішення наболілого! Ваші вимоги багато хто в черзі підтримують. Але не виходьте на перекриття п‘яними! Не матюкайте та не принижуйте людей!» - пише Пришляк.

Вона рекомендує протестувальникам  напрацювати кілька варіантів розвитку подій та чіткі вимоги до влад усіх рівнів: місцевої, районної, обласної.



Леся, 05.06.2018 07:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини