Журналіст: Ситуація довкола каналу «Інтер» - це чергова маніпуляція влади на предмет «випуску пари»

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Ситуація довкола каналу «Інтер» - це чергова маніпуляція влади на предмет «випуску пари». Думанського з його колективом свідомо приносять в жертву – не виключно, що «сама жертва» на це дала згоду.

Загалом, нині в Україні проблематично визначити на предмет того «хто влада – хто опозиція». Бізнесові відносини нині домінують в масі інтересів політиків – попередні зв’язки, особливо між член нами «більшості БПП» та «опоблоківцями» перетворюють політичну боротьбу на пародію.

Порошенку не становить проблеми «закрити (позбавити ліцензії) канал «Інтер» - за антиукраїнську діяльність законним шляхом. Та вигідніше це зробити руками «націоналістів» - тих, котрих, практично той же «Інтер» шельмує, як фашистів. Так би мовити, і вовки (патріоти) будуть ситі – і вівці (влада тобто) цілі.

Не виключно, що акція протесту під «Інтером» може вийти за рамки «мирної» - та, на її наслідках, як українська влада, так і пропагандисти Кремля, спробують зібрати побільше вершків».

Нагадаємо, активісти «Національного корпусу» вчора заблокували будівлю телеканалу «Інтер» і вимагали вирізати із концерту до 9 травня слова ведучого про те, в Україні вулиці міст називають іменами фашистів. Окрім того, активісти вимагали, аби телеканал позбавили ліцензії за пропаганду «руського мира».

Оскільки вимоги націоналістів виконані не були, вони мають намір продовжити акцію протесту.

Леся, 10.05.2018 09:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини