Американська влада нині готова ставити на «всіх» - на відміну від Путіна! – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Робити із Сполучених Штатів координатора виборів Президента України навряд чи варто. Особливо, після того, як США «пережили» втручання Росії у вибори власного президента! Більше слід остерігатися російського впливу на цей процес.

Поки що можна говорити про кандидатів «проросійських» та тих, котрі орієнтуються на Захід. Хто з потенційних кандидатів на посаду Президента України нині має підтримку США та Євросоюзу – Тимошенко, Вакарчук, Порошенко?

Американська влада нині готова ставити на «всіх» - на відміну від Путіна! Щодо російської влади – та розуміє, що ні Рабінович, ні Бойко «не пройдуть» - тому ладна пасивно «підтримати» того ж таки Порошенка. Не варто забувати, що 10-15% виборчого електорату на Україні – це прихильники проросійської доктрини. Саме розумна маніпуляція цією «виборчою масою» може «зробити погоду» по результатах виборів».

Нагадаємо, лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі у Фейсбуці заявив, що США відмовилися підтримувати Петра Порошенка у кості кандидат на президентських виборах. Раніше народній депутат Дмитро Тимчук розповідав про те, що у Росії вирішили мобілізувати проросійський електорат, щоби вивести у другий тур виборів кандидата, лояльного до Кремля.

 

Леся, 08.05.2018 09:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини