Чиновникам не підійшла ділянка для «Палацу спорту» біля стадіону, бо там неможна побудувати паркінг - депутат

У понеділок, 23 квітня, відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин, на якій розглядалось питання "Про ситуацію з погодженням меж земельних ділянок Івано-Франківській ДЮСШ, які розташовані по вул. Шухевичів, 16а та 21"("вічний" т.в.о. директора - Карабін М. Є.). Про це повідомляє депутат Івано-Франківської міської ради Віталій Мерінов.

«Після обговорення я звернувся до депутатів та заступника голови обласної ради Сича Олександра - Басараба Сергія щодо майбутнього Палацу Спорту, і чи готові вони підтримати будівництво цієї споруди позаду стадіону "РУХ", де є вільна від спортивних споруд земельна ділянка такої ж самої площі та конфігурації. На що отримав відповідь від Басараба, що він їздив дивитися на дану ділянку і вона не підходить, бо там не можна збудувати паркінг, підземні води заважають (хоча біля "Хет-Трику" та навколо стадіону "Рух" є багато місць для паркування). Щодо планів забудови стадіону "Юність" - "дане питання не на часі, мова не йде про будівництво"», - відзначив Мерінов.

За його словами, такі вчинки свідчать про те, що чиновники не зацікавленні в тому, аби збудувати спортивний комплекс.

«Ось так обласна рада "горить" бажанням збудувати спортивний комплекс, але обов'язково на діючому стадіоні "Юність" в центрі міста. Закликаю громаду бути на готові відстояти даний стадіон!!! Ні - аферам з спортивними спорудами!!! "Олімп" вже втратили, трампліни у Ворохті знищили (Карабін Мирослав, який за президентства Януковича був начальником Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, добре знає, як це було)», - пише Мерінов.

Леся, 24.04.2018 10:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини