Депутат звернеться до відповідних структур у Києві щодо люстрації прикарпатського чиновника

Для розвитку спорту в області не потрібно тримати на керівних посадах «не найгірших фахівців», як сказав про Мирослава Карабіна голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, про це у Фейсбуці написав депутат Івано-Франківської міської ради Віталій Мерінов.

За його словами, варто провести відкритий конкурс на посаду директора ДЮСШ та вибрати найкращого (до того ж обласна рада не підтримала Карабіна, але це не заважає йому і надалі виконувати обов'язки).

«Так ось, даний "фахівець" працював начальником Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА в період президентства Януковича більше, чим 1 рік. Такі люди, якщо я не помиляюсь, підпадають під дію Закону України "Про очищення влади". Але вам, начебто, всерівно. Тому в понеділок звертаюсь до відповідних структур у Київ, може вони вам допоможуть провести "люстрацію". А ще хочу нагадати декілька цікавих фактів, пов'язаних з Мирославом Карабіном, які аж ніяк не сприяли розвитку спорту: знищення трамплінів у Ворохті, афера з "Олімпом", необґрунтована ідея забудови діючого стадіону "Юність"... "У 2014 році, коли відбувались вибори начальника Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту між Микитюком Ростиславом та Карабіном Мирославом, то останній, програвши, покидаючи зал, послав губернатора Андрія Троценка та присутніх "на ..й"  Ось такі в нас "не найгірші фахівці". І коли ж та справедливість настане?» - написав Мерінов.

Леся, 17.02.2018 10:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини